Om os

Nordisk Microfiber blev etableret i 1998 og er en nichevirksomhed, som producerer, udvikler og sælger professionelle rengøringsrekvisitter. Vores produktserier distribueres kun via registrerede NMF-forhandlere.

Her finder du engrossalg af microfiberklude, microbermopper og et stort udvalg af professionelt rengøringsudstyr.

Lige siden vi i 2014 opkøbte Tender Danmark ApS, har vi haft en klar vision om, at vi vil være med helt i front og drive den bæredygtige udvikling inden for rengøringsrekvisitter. Med opkøbet overtog vi licensen til vores populære svanemærket microfiberklud, Super Tentax. Siden da har vi løbende udvidet, udviklet og innoveret vores svanemærkede serie. Vi fortsatte vedholdende med at investere i udviklingen af svanemærkede produkter, fordi vi vidste, at det var den rigtige vej at gå på den lange bane

fortæller Rune Sejten, direktør i Nordisk Microfiber.

Og fire år efter stod Nordisk Microfiber med et komplet svanemærket sortiment på 31 microfiberprodukter – én af de største svanemærkede serier i Norden.

Svanemærket sortiment

Engrossalg af professionelt rengøringsudstyr

Vi sælger microfiberprodukter og mange andre rengøringsartikler til det professionelle marked, se bl.a. vores populære udvalg af microfiberklude.

I Nordisk Microfiber arbejder vi ud fra:

“Vi gør det nemt at købe og bruge professionelle rengøringsrekvisitter”

For os er det ikke bare tomme ord. Det betyder, at vi lever op til vores eget servicekoncept, og at vi altid søger den optimale løsning for vores forhandlere. Det er lige fra valg af de rette produkter til forpakningen af produkterne.

Vi sælger ikke blot professionelle rengøringsrekvisitter. Vi rådgiver om valg af produkt, vi videreudvikler, opdaterer og forbedrer hele tiden vores produkter, og vi underviser i arbejdsmetoder, microfibers virkning samt salgsværktøjer.

Vi er markedets foretrukne sparringspartner, fordi vi gerne deler ud af vores viden om produkterne. Derfor sælger vi ikke udelukkende professionelle rengøringsrekvisitter, der følger også rådgivning og viden med, hvis der er behov for det.

Blå stribe

Her kan du se nogle af de forskellige områder, der gør det nemt at være forhandler hos Nordisk Microfiber:

Microfibermopper