NMF først med Global Recycled Standard certificering

Først i Danmark med Global Recycled Standard (GRS) certificerede microfiberprodukter til rengøring.

Strategien er nøje planlagt og igangsat. I 2025 er hele vores svanemærkede serie produceret af genanvendt materiale. Og alle produkterne er selvfølgelig GRS-certificeret.

I NMF udvider vi vores certificeringer med et nyt nøglecertifikat. Snart er det muligt at få NMF-microfiberklude og -mopper, som er produceret af genanvendt forbrugeraffald.

For at forhandlere og slutbrugere kan være helt trygge og sikre på, at det rent faktisk ER genanvendt materiale, så er de mærket med Global Recycled Standard (GRS), certificeret af Control Union.

Grunden til, at vi har valgt at udvide vores certificeringer med et så vigtigt certifikat er, at vi ser en branche, hvor det er vigtigere end nogensinde, at forbrugeren har dokumentation for, at produkterne rent faktisk indeholder genanvendt forbrugeraffald.

Direktør for NMF Rune Sejten udtaler: ”Det er et meget bevidst valg, som vi har arbejdet på i lang tid i hele vores værdikæde. Lige fra råvareindkøb til det færdige produkt, og til nu at stå med denne GRS-certificering til vores kommende genanvendte produkter. Transparenthed i forhold til vores miljøindsatser er helt afgørende for, at forbrugeren kan træffe et aktivt valg, når de efterspørger GRS certificerede produkter, som er lavet af forbrugeraffald”

I Nordisk Microfiber har vi et mål om, at alle svanemærkede produkter produceres af den højest mulige mængde genanvendt materiale uden at det påvirker kvaliteten af hverken produktet eller rengøringen.

Følg udvidelsen af GRS-microfiberprodukter her.