NMF udvider ejerkredsen, Anja Sørensen og Rune Sejten

NMF udvider ejerkredsen for første gang

Vi er glade og rigtig stolte over, at Anja Sørensen er tiltrådt som partner hos Nordisk Microfiber.

Anja har været ansat hos NMF i mere end 5 år, heraf de senere år som Office Manager.

Hun har igennem årerne præsteret på et højt niveau, videreuddannet sig og styrket sine faglige kompetencer indenfor flere områder. Anja er kulturbærer og har vores DNA liggende på rygraden. Det lå derfor lige til højrebenet at få Anja med i ejerkredsen, udtaler Rune Sejten.

Anja har desuden over de sidste 2 år siddet i NMF professionelle Advisory Board og bidraget til den overordnet strategiplan for virksomheden i samarbejdet med de øvrige medlemmer.

Anja har gennem alle årerne spillet en vigtig rolle hos NMF og er tilmed et velkendt ansigt hos vores NMF-forhandlere. Anja yder altid en meget personlig og professionel rådgivning, hvor kundernes behov er i fokus.

Det er derfor meget glædeligt, at vi kan konsolidere kræfterne hos Nordisk Microfiber i forbindelse med den vækst, vi oplever, som en naturlig del af vores forretningsudvikling, udtaler Rune Sejten.

 

NMF blev grundlagt i 1998.
NMF er en virksomhed, der producerer, udvikler, designer og sælger professionelle rengøringsrekvisitter. Vores produktlinjer og brede sortiment distribueres kun via vores grossister.
I samarbejde med vores kunder har vi gennem mere end 20 år udviklet innovative og kvalitetssikrede produkter baseret på markedsbehovet.

 

Vi hjælper vores forhandler med at vækste

Hos NMF har vi konstant fokus på at udvikle og levere professionelle rengøringsrekvisitter, der er tilpasset markedet, hvor efterspørgslen på kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed aldrig har været større.
Vi udfordrer hele tiden produkternes egenskaber til at gøre bedre og mere miljøvenligt rent.

Vi udvikler nye produkter på baggrund af efterspørgsel og behov fra vores forhandler og jeres kunder, derfor er vi meget taknemmelige for væksten, vi ser hos forhandlerne på tværs af segmenter.

Væksten er på tværs af alle produktgrupper og fordelt på de 12 product brands, NMF står for at producere til det professionelle marked.

Tak til alle vores forhandlere – vi glæder os til at bidrage med endnu mere innovation både på produkter, viden og services til et marked, hvor fokus på øget rengøring og dokumentation aldrig har været vigtigere.

Læs mere her.