Bæredygtige rengøringsvogne

Ny, bæredygtig trolley-serie

Miljøbevidst, stilren og brugervenlig!

Vi har glæden af at præsentere Nordic Recycle Trolley-serien, der på unik vis forener bæredygtighed, design og funktionalitet.

Rengøringsvognene består af 75% genbrugsplast, og alle anvendte materialer er 100 % genanvendelige. Serien indskriver sig derfor i samfundets cirkulære tankegang – og dermed også mange af slutbrugernes krav til bæredygtige produkter.

Det stilrene design henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger. Den er meget brugervenlig med sine nyttige funktioner, fx aflåste skabe, justerbart håndtag og let manøvrerbare hjul. 

Det er vores mest fleksible rengøringsvogn, som giver mulighed for at personliggøre vognen. Den kan sammensættes på flere forskellige måder, og samtidig er der mulighed for at få eget logo og design på vognens sider.

Serien fås i tre størrelser:

  • Small (art. nr. N-1000-NRC-S)
  • Medium (art. nr. N-1000-NRC-M)
  • Large (art. nr. N-1000-NRC-L

Se hele serien her.

Serien er H.A.C.C.P godkendt – det betyder, at produkterne må stå i områder, hvor der er fødevarer, fx kantiner, køkkener, hospitaler og restauranter.

Vi har i flere år arbejdet med at tilbyde bæredygtige produkter, der både mindsker miljøbelastningen, passer på slutbrugeren og giver markante økonomiske besparelser. Sidste år præsenterede vi vores TCO-salgsværktøj (Total Cost of Ownership), der dokumenterer besparelser i totaløkonomien. Derudover tilbyder vi et komplet svane-koncept bestående af 31 svanemærkede microfiberprodukter.

Derfor er det helt naturligt for os at udvide den bæredygtige produktserie.

Se NMF’s cirkulære rengøringskoncept her